o Maestro apartmanima

APARTMANI MAESTRO | OTOK  PAG

Otok Pag , jedno od deset najatraktivnijih i najomiljenijih turističkih odredišta na Jadranu,  već godinama privlači mnogobrojne goste s najprofinjenijim turističkim željama. Njegovih 270 kilometara razvedene obale, svrstava ga na prvo mjesto kao otok s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvala i rtova.

Priroda se ovdje posebno potrudila da očara i najizbirljivije turiste, pa je stoga razumljivo da je otok Pag vrlo bogato područje vrsnih, autohtonih proizvoda, koji su nadaleko poznati i vrlo cijenjeni u Hrvatskoj i svijetu. Tako je, dakako, na prvom mjestu najpoznatija paška čipka,  paški sir, zatim paško vino “žutica”, višestoljetna proizvodnja maslina i maslinova ulja i, na kraju, za gurmane nezaobilazna paška janjetina. U carstvu kamenjara i ispresijecane goleti dugim suhozidima, većinom bez ijednog stabla, raste gdjekoja vlat trave i nisko aromatično bilje. Zapravo, baš to aromatično bilje temelj je škrte ishrane paških ovaca, pa im tako daje nadasve poseban okus mesu, a, naravno, i ovčjem siru.

U prekrasnoj paškoj uvali, tamo gdje se spaja dojmljiva kamena golet s tirkizno plavim, kristalno čistim morem, utkane su male pješčane plažice sa svim užicima osame mira i tišine. S druge strane, kao opet još jedna suprotnost paškog krajolika, u želji za  zabavom, ludim provodima do kasno u noć, ili brojnim sportsko rekreativnim sadržajima, odabrat ćete velike popularne plaže s odbojkom na pijesku, akvaganom,bungee jumpom, cable wakeboardom, vožnjom  padobranom, brodicom,scooterom… što će Vaš odmor učiniti još nezaboravnijim.

Nadomak najpopularenije plaže Zrće ( 3 km ), u tihu i mirnu okružju, 5 km od Novalje, nalazi se naselje Kustići. Mjestašce je odvojeno od buke i gužve, ali s malom trgovinom i dva kafića, zasigurno dovoljno zanimljivo da bude jamstvo mirnom, potpuno komfornom odmoru.

Uza sve to, uzevši u obzir da su apartmani”Maestro” na samome moru, uz vlastitu plažu, ljetovanje će vam biti još ugodnije. Poželite li se kupati na obližnjim mirnim, usamljenim plažama,izići ćemo vam ususret i iznajmiti Vam čamac s motorom.

Smještaj, odnosno svi apartmani “Maestro”posjeduju istu opremljenost, kate- gorizaciju i značajke što znači:

Opremljenost:
klima, TVsatelit, DVD, CD – radio, mikrovalna pečnica, toster, mikser… u hladu, roštilj s pekom i kotlovinom, parking…

Kategorizacija:
***

Dodatni sadržaji:
Najam čamca, skutera, pedalina…

Kućni ljubimci:
Ne

Udaljenost od trgovine:
300m

 

Contact

Adresa:
Apartmani "Maestro"
Put vrulje 22, Kustići
53296 Zubovići

Email:
valentinadelac@zgmaestro.hr

Telefoni:
mobitel:
+385 98 277 733

Zagreb tel/fax:
+385 1 4655 083

Pag tel/fax:
+385 53 664 234